powered by UserVoice

Społeczność ALLPLayer.org Forum

Log in or Sign up |

Witamy na tym forum które jest po to abyście wrzucali a następnie oceniali pomysły związane z rozwojem ALLPlayer'a. Chcemy usłyszeć to od Was!

1. 96 votes
  2. 84 votes

Nowa system odczytywania napisów w filmach

Obecnie Lektor nie nadąża z czytaniem, można co prawda zwiększyć tempo czytania ale głos wydaje się wtedy bardzo "mechaniczny" a tempo wymowy niektórych słów, zdań nie jest dopasowane do akcji filmu, np "Kocham cię" wypowiedziane szybko nie pasuje.
    Proponuje jeśli to możliwe, ... more

3. 43 votes

RedTube

Proponuję aby ta opcja domyślnie była wyłączona, chyba że chcemy zachęcać młodzież, a może i nawet dzieci do dowiadywania się do czego służy ten dodatek i tym samym narażania ich na ... (sami se dopiszcie)
    MI SIĘ TA OPCJA NIE PODOBA jako domyślnie włączona i się zastanawiam jak na to by zareagowa... more

4. 27 votes
  5. 25 votes

miał opcję WYŁĄCZANIA "zawsze na wierzchu"

Nalegam aby program miał możliwość wyłączenia opcji "zawsze na wierzchu".
    Jej brak doprowadza do pasji.

6. 24 votes

Data ważności kodu LiveUdate

Powinna zostać przywrócona funkcja wyświetlająca do kiedy jest ważny aktualnie wpisany kod LiveUdate, która była obecna w starszych wersjach programu.

Idea by Scripter1.

7. 21 votes

stworzyć wersję light pozbawioną opcji w stylu media center

Kiedyś AllPlayer był taki:
    ściągałem go z internetu i działał, tylko tyle i aż tyle bo nigdy w nim nic nie musiał przestawiać, był świetny taki jaki był, a do tego nie był programem typu media center, tylko odtwarzaczem filmów.
    To co mnie denerwuje to nie przykładanie się tak jak kiedyś to podsta... more

8. 20 votes

Nie pokazywał jak nie chcę belki sterowania na obrazie

Tak upierdliwej rzeczy dawno nie było i jak nie zostanie zlikwidowana to zmienię program na inny

9. 19 votes

napisy w v3.7 są brzydko skalowane

im większa rozdzielczość tym gorzej wyglądają :( , niech będą jak w v3.6

10. 18 votes

kodeki

11. 17 votes

Czytanie napisów przez Expressivo w filmach DVD.

Są jeszcze filmy DVD tylko z napisami. Bez polskiego lektora. Niech Allplayer czyta napisy przy pomocy Expressivo.

12. 16 votes

Ściszanie dźwięku podczas pracy lektora

Proponuje dodać opcję dzięki której Allplayer automatycznie ściszałby ścieżkę dźwiękową podczas pracy lektora.

13. 14 votes

działał w systemie Linux

Z niecierpliwością oczekuję wersji pod Linuksa - najbardziej ucieszę się z gotowych pakietów .deb i .rpm. Z pewnością nie tylko ja zresztą... W różnych dystrybucjach Linuksa jest dużo odtwarzaczy multimedialnych, ale chcąc odtwarzać wszystko trzeba zwykle używać kilku, bo żaden nie jest ALL(!) Pl... more

14. 14 votes

W wersji 4.0 Beta, był dostępny dla każdego użytkownika

Oczywiście nie, w oficjalnym downloadzie, tylko w jakiejś zakladce np."Wersje Testowe Do Pobrania"

15. 11 votes

Własny filtr do OSD i napisów

Własny filtr mógłby rozwiązać problemy związane z trybem Overlay czy EVR, dla laików obniżanie napisów poniżej linii filmu byłoby bardzo proste i nie wymagałoby przełączania tych trybów. Filtr własny miałby jeszcze jedno znaczenie, OSD mogloby by być jako półprzeźroczyste i pozwalało na więcej. more

16. 10 votes

Dobrze by było aby ALLPlayer miał funkcje sieciowe

korzystam z VLC, bo mogę łączyć się z moim innym serweram i oglądać filmy bez konieczności kopiowania ich.. myślę że ALLPlayer też to mógłby robić

17. 10 votes

RMVB

18. 9 votes

proponuje dodac obsługe plików shockwave flash mam kilka tak

proponuje dodac obsługe plików shockwave flash mam kilka takich filmików i chciałbym je oglądac w allplayerze a nie w przegladarce

19. 8 votes

AllConverter

Program OK, ale mile widziane opcje:
    - wybór bitrate dla video
    - wybór kodowania audio (ac3,mp3;2ch;5ch itp)
    szeniek

20. 7 votes

Przywrocenie starego menu i paska

W starszych wersjach AllPlayer'a, w trybie pełnoekranowym po „dotknięciu” kursorem myszy lewej krawędzi ekranu był dostęp do menu, które udostępniało w szybki i praktyczny sposób regulację jasności, głośności itp. To samo tyczy się paska przewijania dostępnego na dole ekranu.
    Ten nowszy może jes... more